Manisa Hasan Türek Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0236 238 0955
WEB http://hasanturekanadolu.meb.k12.tr
Adres : Aynıali Mahallesi Kenzi Caddesi No.24 Yunusemre / Manisa
VİZYON : Hasan Türek Anadolu Lisesi olarak her zaman göreve hazır yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız; ülkesine hizmet bilincine sahip öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimiz ile güç birliği yaparak okulumuzu, Ortaöğretim giriş sınavlarında öncelikli tercih edilen, Ülkemize katılımcı, duyarlı, inisiyatif kullanabilen gençler yetiştirmektir.
MİSYON : Atatürk’ün gençlere emanet ettiği demokrasi bayrağını gelecek nesillere taşıyan, ülkesine ve insanlığa bağlılık duygusu gelişmiş, milli değerlere bağlı çağdaş ve laik gençler yetiştirmek; onları yetenekleri ön plana çıkarılmış bilgili, yaratıcı ve öz güvenli bireyler olarak hayata hazırlamak; tüm bilişim ve iletişim imkânlarını kullanarak gençlerimize 21. yüzyılın gerektirdiği donanımları kazandırmak için varız.
BAŞARILAR : Sosyal, sportif ve akademik alanda başarılarımız mevcuttur. Okulumuz menüsünden Başarılar düğmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Tekli Öğretim
Saatler : 08:45 - 16:05
Isınma : Doğal Gaz Kaloriferli
Lojman : Sayısı:0
Ulaşım : Merkez İl dışından gelecekler için okulumuz Manisa Eski Otobüs terminaline yürüme mesafesindedir. İl içinde ise 2-4-5-6 numaralı şehir içi otobüs hatlarının ulaşım güzergahındadır.
Yerleşim Yeri : Manisa / Merkez